Boulevardtrein Scheveningen

Sinds de zomer van 2004 rijdt de boulevardtrein in Scheveningen van april tot oktober rondritten in de weekenden. In de vakanties en de maanden juni, juli, augustus kunt u ons dagelijks vinden op de boulevard van Scheveningen. Deze rondrit vertrekt voor de Pier en toont u de vele bezienswaardigheden van Scheveningen in ongeveer 30 minuten. Zo rijden wij langs het beroemde Seinpostduin – onder andere bekend van het schilderij ‘Panorama Mesdag’ – de havens en het oude dorp van Scheveningen.. Tijdens de rondrit vertelt de chauffeur u allerlei leuke weetjes en feitjes over het Scheveningen van vroeger en nu.

Route en duur

De rondritten duren ongeveer een half uur en starten vanaf 12.00 uur ’s middags tot ongeveer 18.00 uur. De vertrektijden van de Boulevardtrein zijn te zien op het haltebord voor de Pier van Scheveningen, wat zowel het vertrekpunt als het eindpunt is. Het is mogelijk om bij de havens uit te stappen, mits u dit van tevoren kenbaar heeft gemaakt bij de chauffeur.

Prijzen

Volwassenen: € 7,00
Kinderen: € 5,00
Enkeltje haven: € 4,00

Verhuur

De boulevardtrein is ook te huur voor o.a bruiloften, jubilea, bedrijfsuitjes, pendeldiensten en nog veel meer. Ook in steden buiten onze regio kunnen wij u van dienst zijn. U dient dan echter wel rekening te houden met vervoerskosten. Middels het contactformulier of via de mail info@boulevardtrein.nl kunt u uw vragen en wensen kenbaar maken.  Afhuren is mogelijk vanaf € 175,– excl. 9% BTW.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op:
t: 06-24889013
e: info@boulevardtrein.nl

Facebook

Het weer